Sayfalar
(Taşı…)
Ana Sayfa
About me
▼
Süt Tozu nedir ?
Süt Tozu
Üretimi;
Sütün ısıl işlemlerle kurutulması sonucu sadece içinde katı maddeler kalır ve buna
süt tozu
denir.
Kullanım Alanları;
Kek, Çikolata, Bisküvi, Gofret, Bebek Mamaları, Hazır Çorbalar, Dondurma, Şekerleme, Peynir
1 yorum:
Adsız
11 Şubat 2013 11:17
süt tozu hakkında detaylı bilgiler için
www.suttozu.web.tr
adresine bakabilirsiniz
Yanıtla
Sil
Yanıtlar
Yanıtla
Yorum ekle
Daha fazlasını yükle...
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
süt tozu hakkında detaylı bilgiler için www.suttozu.web.tr adresine bakabilirsiniz
YanıtlaSil