Yenilebilir Sığır Jelatini
Üretim Şekli;
Jelatin(gelatin), memelilerin dokularında, kasları kemiklere bağlayan, kemikleri birbirine ve diğer organlara bağlayan kısımlarında bulunan ve bir protein olan kollagenden çıkartılan bir protein maddesidir. Hayvanların(çoğunlukla sığır ve domuzların) deri, kemik ve bağ dokularının kaynatılması ile üretilir. Jelatinin güçlü şekil alma kabiliyeti, şeffaf jell oluşturması, esnek filim haline gelmesi, hazmının kolay olması, sıcak suda eriyebilmesi ve şekil alma hassası gıda işlemede kullanılan kıymetli bir madde olmasını sağlamıştır.
Kullanım Alanları;
Gıda işlemede, şekerlemelerde, pastalarda, et ürünlerinde, bisküvi, şarap, meyve suları, ilaç ve kozmetik ürünlerinde, fotoğrafçılıkta ve kağıt ürünlerinde kullanılır.
çok iğrenç olum
YanıtlaSilvalla çok iğrenç
YanıtlaSilyıyoruz guzel valla :D
YanıtlaSilayy bende diyorum wc de işediğim dışkı neden şekl alıyo ve bozulmuyo:)))
YanıtlaSilBuna izin verenleri Allaha havale ediyorum
YanıtlaSilNe var bunda, eti ciğeri yerken iyi...
Siliğrenç bir şey onlar yesin afyetolsun
YanıtlaSilEti cin in üzerinde okudum midem çok bulandı hem domuzdan bişiler de varmış içinde dinimiz bunu yasaklanmış.Allah'a havale ediyorum.
YanıtlaSilHayvanların dışkılarinida kaynatsinlar belki bi bok çıkar.
YanıtlaSilYapmadiginiz bi bu kaldiydi zaten uzaktan adam olup adamliktan uzak olanlar...
YanıtlaSilAdamsın
Silayrıca hayvanların kurtlanmış kulaklarıda buna dahil fabrikasının önünden geçerken öğürürsünüz kaynayan pisliklerin kokusundan.. ayrıca aşırı talep var her türlü raf ürünlerine giriyor
YanıtlaSilKusucam ya
YanıtlaSilİçerisinde bunu bulunduran ürünlerin açıklamasını dikkatli okuyun. "Domuz eti yoktur" uyarısına dikkat edin.
YanıtlaSilmmhhh lezzedli..
YanıtlaSil