Sayfalar

Eti Gofredo İçindekiler

İçindekiler :   518 kalori ( ? ) )

Bitkisel Yağ, Buğday Unu, Aromalar, Glikoz Şurubu, Süt Tozu, Patates Nişastası, Tuz, Kakao,  Fındık %8.5,  Peynir Altı Suyu TozuŞeker, Emülgator / Soya Lesitini, Kabartıcılar .




Hızlı Erişim :

* Bilgiler Ürünün Ambalajından Alınmıştır. 

Fotoğraflar : Tolga Şahin

1 yorum:

  1. Denk geldiği için buraya yazıyorum ama yorumum blogun genelinedir.

    Ürünün ambalajındaki bilgileri buraya yazmışsınız iyi güzel. Yalnız bu haliyle o kadar boş bir blog ki. içerisinde hiçbir emek yok. Elbette hangi hammaddeden ne oranda kullanılmış bunu bulma şansınız yok, fakat ürünlerin bilgilerine şunları eklemelisiniz kanaatindeyim:

    100 gramındaki protein, doymuş-doymamış yağ, karbonhidrat ve sodyum miktarlarına erişiminiz var. bunlar pakette yazmasa bile ürünün sitesinde mevcut olan bilgiler. aynı bilgileri bir paket için de yazmalısınız. buna da erişiminiz var. Ayrıca 100 gramının ve bir porsiyonunun içerdiği kalori miktarını da yazabilirsiniz.

    ürünlerle ilgili blog açmışsınız ama ürünlerin internet sayfalarına bir kez olsun bakmayı akıl etmemişsiniz sanırım, o da ayrı bir ironi. site bu haliyle çok boş ve bunu sadece ben değil aldığı hit ve ikinci kez giren kullanıcı sayısı da söyleyecektir. kolay gelsin.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...