Glukoz Şurubu nedir ?


Glukoz Şurubu

Üretimi;
Nişastadan elde edilen hidroliz ürünleridir. Buğday, mısır, patates veya diğer bitkilerden elde edilen nişasta glikoz şurubu yapmak amacıyla kullanılabilir.

İşlevi;
Glukoz şurupları tatlı tat verme özelliklerinin yanı sıra gıdalarda lezzetin gelişmesinde de rol oynar. Gıda sanayinin vazgeçilmez hammadelerindendir.

Kullanım Alanları;
Gıda Sanayi ( Kek, Bisküvi, Kurabiye), Fırın Ürünleri, Reçel, Helva, Dondurma

2 yorum:

  1. bu maddenin sağlıksız olduğuna dair ingiltere de yayınlanmış makaleler bulunmaktadır.

    YanıtlaSil
  2. milliti şeker hastası yapan madde, herkes diyabet bunun yüzüne

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...